AFYONKARAHİSAR / İHSANİYE - Yukarıtandır Ortaokulu

Yukarıtandır Ortaokulu

0 (272) 281 76 96 ... 05068636749 İbrahim AKTÜRK (Okul Müdürü)
Yukarıtandırı Köyü / İhsaniye / Afyonkarahisar
Vizyon
İstiyoruz ki; Okulumuzda başarı sürekli hale gelsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda her veli, öğrencimize başarısını artırmak için her türlü imkan ve fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğretmenler, öğrenciler ve veliler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine katkıda bulunmasının gerekliliğine ve önemine inansın. İnanıyoruz ki; Öğrencilerimiz onların gelişen ve değişen dünyaya hazırlanırken, etkin ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek istenildiklerini bilsinler. İnanıyoruz ki ; Okulumuzdaki herkes, okulumuzu Afyon ilindeki en başarılı ve popüler okul haline getirmek için çalışsın. İnanıyoruz ki ; Öğrencilerimizin başarısını artırmak için, okul aile işbirliğine önem verir, karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
Misyon
Öğrencimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygunluk çerçevesinde, topluma faydalı, bilinçli, bilgi çağının gerektirdiği ölçülere uygun, eksiksiz, iyinin de iyisini hedef olarak sürekli başarı sağlayan bireyler olarak yetiştirmek için varız. İnanıyoruz ki ; Öğrencilerin öğrenmek için istekli olması ve öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliğimizdir. İnanıyoruz ki ; Bütün çalışmalarımızın odak noktası öğrencilerimizdir. İnanıyoruz ki ; Başarıyı sürekli hale getirmek için bilgilerimizi ve tecrübelerimizi paylaşır, sürekli işbirliği içinde çalışırız. İnanıyoruz ki ; İyi bir eğitim için, eğitimdeki değişimleri, yenilikleri izlemek, eğitim teknolojisini kullanmak ve bilimsel yaklaşımlar sergilemek bizim için kaçınılmazdır. İnanıyoruz ki ; Biz birbirimize ve kendimize karşı saygı ve güven duyarız.
Başarılar
Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu Liseleri, Meslek Liselerini ve Polis Kolejini sınav puanı ile kazanan öğrencilerimiz mevcuttur.
08.50-15.00
Ulaşım
Öğretmenler il merkezinden gidiş geliş yapmaktadır.İle bağlanan 25 km lik yolun 20 km si duble yoldur(afyon-eskişehir yolu)...Geriye kalan 5 km lik kısım ise asfalt olup standart köy yoludur.Afyon´a yaklaşık 25-30 dk sürmektedir.Gazlıgöl termal kaplıcalarına 5 km uzaklıktadır.
GAZLİGÖL SERVİSLERİ İLE GİDİŞ-GELİŞ YAPILABİLMEKTEDİR.
YUKARITANDIR KÖYÜ / İHASANİYE / AFYON
İle Uzaklık: 25 km İlçeye Uzaklık 15 km